Interieurtips voor kantoor

Voor veel bedrijven is het kantoor een absoluut visitekaartje. Het is dan ook erg belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de uitstraling van je kantoor. Veel onderdelen zijn hierbij van groot belang, van meubilair tot plafondplaten. In dit artikel lees je hoe je de uitstraling van kantoor zo goed mogelijk maakt.

Kleurgebruik

Zorg ervoor dat de huiskleuren van je bedrijf  terugkomen in het interieur van je kantoor. Dit zorgt voor herkenbaarheid en zorgt voor een vertrouwd gevoel.

Meubilair

Het meubilair speelt een grote rol in de uitstraling van je kantoor. Eenheid is hierin erg belangrijk. Zorg ervoor dat bureaus die bij elkaar staan, dezelfde stijl hebben. Veel wisselende bureaus zorgen voor een rommelige en onrustige uitstraling.

Decoraties

Decoraties zorgen voor een gezellige sfeer in je kantoor. Denk hierbij aan mooie planten, schilderijen of foto’s. Sla hier niet in door. Teveel planten zorgen weer voor een wilde uitstraling.

Plafond

Een verzorgd plafond wordt nogal eens vergeten. Zorg ervoor dat ook dit er strak uitziet. Met goede plafondplaten en plafondprofielen vormt je plafond een mooi geheel. In het plafond kun je er ook voor kiezen om op een subtiele manier de bedrijfskleuren te laten terugkeren.

Opgeruimd

Al heb je alles nog zo strak ingericht, een onopgeruimd kantoor schrikt af. Zorg voor netheid op het kantoor. Nette bureaus, geen troep op de grond of andere rondslingerende materialen helpen je om je kantoor de uitstraling te geven die jij graag wil!