woonbeton

3 redenen om te kiezen voor woonbeton

Steeds meer mensen kiezen voor een gietvloer. Ze zijn strak, minimalistisch, onderhoudsvrij en daarnaast staat het prachtig in iedere woning. Unique Floorstyling komt met iets nieuws. Woonbeton is een unieke combinatie van een cementgebonden product met een hars die zorgt voor een flexibele en massieve vloer. Dankzij de hars is de vloer ijzersterk. Woonbeton kan hierdoor overal worden toegepast. Waarom is woonbeton een uitstekende keuze? We hebben het voor u uitgezocht.

Hygiënisch

Woonbeton is ontzettend hygiënisch. U geniet van een strakke, naadloze vloer waar geen vuil en stof tussen kan blijven zitten. Het vuil kan nergens ophopen en u kunt het eenvoudig verwijderen met een doekje, stofzuiger of met een dweil. Doordat de vloer uit 1 geheel bestaat kunt u stof en viezigheid meteen zien liggen, u kunt het hierdoor direct van de vloer verwijderen.

Doorlooptijd

Wilt u ook een prachtige gietvloer maar heeft u geen zin in een enorme verbouwing? Met woonbeton is dit ook helemaal niet nodig. Na het aanbrengen van het product is het na 1 enkele dag al beloopbaar. Na 2 dagen kunt u de vloer behandelen met chemische middelen en na 3 dagen kunt u er alles mee doen. Binnen enkele dagen kunt u genieten van een compleet nieuwe look in huis.

Veel keuze

Bij een betonlook denken we vaak aan een enkele kleur. De standaard, grijze kleur van cement en beton. Dit is prachtig, maar het is nog leuker als u zelf kunt kiezen voor een tint die past bij uw woning en interieur. Woonbeton is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. U bepaalt zelf welke kleur u het mooist vindt.

Multifunctioneel

Een gietvloer is prachtig, het kan wel jammer zijn dat de muren er niet zo strak en tijdloos uit zien als de vloer. Gelukkig kan ook dit met woonbeton worden aangepakt. U kunt het namelijk ook op de muren aanbrengen. Hierdoor is uw hele woning in een keer aangepakt!